Ramen, deuren en poorten in aluminium, hout en PVC
Bedrijfsprofiel | Producten | Referenties | Contactgegevens | Info formulier | Home
Brunof raam en deur

Brunof bvba


Sneppestraat 33
8610 Kortemark - Belgium
Tel.: +32 (0)51/46 03 20
Fax: +32 (0)51/46 03 21
E-mail:
 

Houten ramen, raam in PVC of aluminium, schuifdeuren, buitendeuren, poorten, ... Brunof is dé specialist !

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Houten ramen, houten deuren | PVC ramen, PVC deuren | Aluminium ramen, aluminium deuren | Glas | Toebehoren
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
 
 
HOUT MASSIEF
 
Deze ramen worden gefabriceerd met massief hout op natuurlijke wijze gedroogd in geventilleerde opslagruimtes. Wij maken geen gebruik van droogovens of geforceerde methodes maar laten het hout de tijd om zich aan te passen aan onze klimaatomstandigheden. Op deze manier verwerken wij enkel stabiel en duurzaam kwaliteitshout onderworpen aan strenge eisen wat betreft densiteit, kleur, soort, land van oorsprong, milieu en herbebossing.

Via ons modern machinepark worden de ramen gemaakt met dubbele pen en gat verbinding en gesloten voegen. Gesloten voegen sinds eeuwen een bewijs van vakmanschap en kwaliteit. De afwerking is dan ook tot in de details onberispelijk.

De ramen worden voorzien van een Europees kwaliteitsbeslag met 4 mm speling met veiligheid als grootste eigenschap. Dankzij de speciale profilering kan zowel standaardbeslag als veiligheidsbeslag geplaatst worden.

De slanke profielen laten toe om zowel warmte als geluidsisolerende beglazingen, veiligheidsglas als zonnewerend glas te plaatsen.

Door de eigenschap van een hoge natuurlijke thermische isolator is hout het ideale materiaal om hoge isolatiewaarden te bekomen. Samen met superisolerend glas voldoen deze houten ramen ruimschoots aan de geldende isolatienorm.

Dankzij de jaren lange ervaring scoren deze houten ramen beduidend beter dan de opgelegde normen en komen zij glansrijk uit de opgelegde testen.

Deze ramen zijn verkrijgbaar in zowel maatwerk als ook in standaard afmetingen.

De ramen worden voorzien van een schimmelwerende impregnatielaag en dit op waterbasis. Standaard zijn de ramen bruin gedrenkt, op aanvraag ook in geel. Deze impregnatielaag is de ideale ondergrond om het raam verder af te werken. De verdere afwerking kan door de klant zelf gebeuren of door ons verder worden afgewerkt op basis van milieuvriendelijke laksystemen eveneens op waterbasis. Na plaatsing dient dan enkel nog de afwerkingslaag voorzien te worden.
 
| Terug naar houten ramen en houten deuren |
   
 Bekijk ook volgende producten uit onze catalogus:
Gelamelleerd hout    Beslag MACO